Levering en retourneren

Levering

DAVID MAERTENS levert je bestelling via De Post of koerier binnen de 5 werkdagen na ontvangst van betaling. De bestelling wordt netjes en veilig verpakt in een daarvoor bestemde envelop of doos. Je kan eender welk adres ingeven : een buurvrouw, op je werk, familie. Mocht er op je adres niemand thuis zijn en je pakje kan niet door de brievenbus, dan krijg je een kaartje in de bus van de postbode zodat je het pakket kan afhalen in het aangegeven postkantoor.  


Levertermijnen : 
•    Voor België : normaal gezien binnen de 5 dagen na verzending. Bij grote bestellingen neemt u best eerst op voorhand contact op om de levertermijn te bespreken. 
        
•    Eventuele vertragingen in de leveringstermijn geven de koper geen recht zijn bestelling te annuleren of de goederen te weigeren en geven in geen geval aanleiding tot schadevergoeding.  
 
Beschadigde of verloren goederen :  
•   De zending wordt onverzekerd verzonden. In dit geval is verlies of beschadiging ten laste van jou.

Verzendkosten : 
BELGIË  
·          verzending < 2kg: 5 euro
·          verzending tussen de 2 en 10 kg:6 euro

·          verzending tussen de 10 en 30 kg: 10,5 euro

 

Momenteel verzenden we enkel in België.

 
Verzendkosten zijn een extra kost bovenop op je bestelling maar tegelijkertijd besparen ze geld en tijd ! Denk maar eens aan dure parkeertickets, verbruik van brandstof, verspilde tijd in stadsfiles, het eindeloos rond rijden om een parkeerplaats te zoeken en het trotseren van de winkeldrukte. De kosten die je maakt zijn al snel hoger dan de verzendkosten. 

Indien uw bestelling boven de 75€ is dan zijn de verzendingskosten gratis.

 

Retourneren


De klant heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst.  
Ruil- en retourzendingen moet je vooraf schriftelijk aankondigen ! Dat doe je door op de website naar 'Mijn account' te gaan en naar je bestellingen te openen. Enkel artikelen die onbeschadigd en volledig zijn mogen ingeruild worden. 

Retourvoorwaarden en hoe een pakket terugzenden ?   
•    Stuur het pakket terug in de originele verpakking, indien nodig met een nieuwe omslag eromheen en vermeldt uw retour nummer. 
•    De envelop moet goed gesloten zijn 
•    Voldoende gefrankeerd ( je betaalt zelf de verzendkosten) 
•    Vermeld duidelijk je naam, adresgegevens en retournummer. Je kan daarvoor ook je factuur gebruiken. 
•    Vermeld duidelijk ons adres ! Bij een internationale verzending niet vergeten om BELGIE te vermelden. 
•    Ruil- of retourzendingen die niet op voorhand gemeld zijn, worden NIET gecrediteerd ! 
Bij een onvoldoende gefrankeerde retourzending zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.  De kosten die aangerekend werden om de zending bij DAVID MAERTENS te leveren zullen ingehouden worden op de creditnota van je geretourneerde artikelen.           

Bij een aanvaarde retourzending kies je een ander artikel of een terugbetaling.  
•    Indien aan alle voorwaarden is voldaan verbindt David Maertens zich ertoe het volledige aankoopbedrag van het desbetreffende artikel terug te storten binnen de 15 dagen. 

Ons adres voor retourzendingen : 
David Maertens 
Moortelbosstraat 25
9860 Oosterzele
België